Wesprzyj nas i twórz z nami kulturę!

Przyjaciele Dobrej Muzyki to grono osób wspierających Fundację Dobrej Muzyki regularnie kwotą, którą uznają za stosowną. Dzięki nim możemy coraz lepiej i skuteczniej realizować misję Fundacji – uczyć lepszego rozumienia muzyki organowej, a co za tym idzie – organizować więcej koncertów na najwyższym poziomie.

Przyjaciele Dobrej Muzyki są zatem współorganizatorami wszystkich wydarzeń Fundacji, a ich Darowizny umożliwiają nam planowanie i realizowanie kolejnych działań.

Fundacja Dobrej Muzyki powstała w 2012 roku.  Do tej pory zorganizowaliśmy ponad 130 koncertów oraz wydarzeń im towarzyszących – co roku z naszych propozycji korzystają tysiące Melomanów. Gościliśmy muzyków z Polski, Czech, Słowacji, Niemiec, Francji, Szwajcarii, Włoch, Hiszpanii, Kolumbii i Korei Południowej.

Podoba się Państwu nasza działalność? Bądźcie z nami! Zachęcamy do zostania współczesnymi Mecenasami Kultury, Przyjaciółmi Dobrej Muzyki! Wystarczy ustanowić  stałe zlecenie przelewu w kwocie, którą uznają Państwo za stosowną.

Dzięki tym wpłatom możemy razem zmieniać kawałek muzycznego świata na lepsze!

PayPal
Możliwe jest przekazanie darowizny poprzez system PayPal – wystarczy kliknąć na ikonkę poniżej i postępować według instrukcji. Tytuł transakcji: Darowizna na cele statutowe.

Przelew tradycyjny
Dane:
63 1050 1908 1000 0090 3029 6173 (ING Bank Śląski)
Fundacja Dobrej Muzyki
ul. Gen. W. Sikorskiego 15/4
58-105 Świdnica
Tytuł: Darowizna na cele statutowe

Zapraszamy Państwa do współtworzenia z nami kultury!

Na wszelkie pytania z chęcią odpowiemy:
zuzanna@fundacjadobrejmuzyki.pl         Zuzanna Bator – Prezes Fundacji
ida@fundacjadobrejmuzyki.pl                   Ida Radecka – Wiceprezes Fundacji