Wesprzyj nas i twórz z nami kulturę!

Regularni Darczyńcy, czyli Przyjaciele Dobrej Muzyki, to Osoby i Przedsiębiorstwa wspierające Fundację Dobrej Muzyki cyklicznie (np. co miesiąc) kwotą, którą uznają za stosowną. Dzięki nim możemy coraz lepiej i skuteczniej realizować naszą misję, a co za tym idzie – organizować więcej koncertów. Regularne darowizny umożliwiają nam planowanie i realizowanie kolejnych działań.

Działamy nieprzerwanie od 2012 roku na terenie Dolnego Śląska. W sumie w tym czasie zorganizowaliśmy ponad 130 koncertów oraz wydarzeń im towarzyszących – co roku z naszych propozycji korzystają setki Melomanów. Gościliśmy dotychczas muzyków z Polski, Czech, Słowacji, Niemiec, Francji, Szwajcarii, Włoch, Hiszpanii, Kolumbii i Korei Południowej.

Spodobała się Państwu nasza działalność? Jeśli uważają Państwo, że jest ona wartościowa i potrzebna – zachęcamy Państwa do zostania współczesnymi Mecenasami Kultury, Przyjaciółmi Dobrej Muzyki! Zapraszamy do wspierania działań Fundacji poprzez ustanowienie  stałego zlecenia przelewu w kwocie, którą uznają Państwo za stosowną. Będziemy wdzięczni za każdą wpłatę – zostanie wydana na cele statutowe i umożliwi nam prowadzenie Fundacji.

PayPal
Możliwe jest przekazanie darowizny poprzez system PayPal – wystarczy kliknąć na ikonkę poniżej i postępować według instrukcji.

Przelew tradycyjny
Nr konta:
63 1050 1908 1000 0090 3029 6173 (ING Bank Śląski)
Fundacja Dobrej Muzyki
ul. Gen. W. Sikorskiego 15/4
58-105 Świdnica

Zapraszamy Państwa do współtworzenia z nami kultury!

Na wszelkie pytania z chęcią odpowiemy:
zuzanna@fundacjadobrejmuzyki.pl         Zuzanna Bator – Prezes Fundacji
ida@fundacjadobrejmuzyki.pl                   Ida Radecka – Wiceprezes Fundacji