Wesprzyj nas i twórz z nami kulturę!

Regularni Darczyńcy, czyli Przyjaciele Dobrej Muzyki, to osoby wspierające Fundację Dobrej Muzyki co miesiąc kwotą, którą uznają za odpowiednią. Dzięki tym Osobom w coraz mniejszym stopniu nasza działalność jest uzależniona od niepewnych grantów. Sytuacja jest prosta: jeśli dotacja jest, są koncerty, jeśli dotacji nie ma – nie ma i koncertów. Regularne darowizny umożliwiają nam planowanie kolejnych działań i późniejszą realizację tych pomysłów.

Działamy nieprzerwanie od 2012 roku na terenie Dolnego Śląska. W sumie w tym czasie zorganizowaliśmy ponad 100 koncertów oraz wydarzeń im towarzyszących – co roku z naszych propozycji korzystają setki Melomanów.

Zostań współczesnym Mecenasem Sztuki! Współtwórz z nami kulturę!

Nr konta:
63 1050 1908 1000 0090 3029 6173 (ING Bank Śląski)
Fundacja Dobrej Muzyki
ul. Gen. W. Sikorskiego 15/4
58-105 Świdnica

Spodobała się Państwu nasza działalność? Jeśli uważają Państwo, że ona wartościowa i potrzebna – zachęcamy Państwa do zostania współczesnymi Mecenasami Kultury, Przyjaciółmi Dobrej Muzyki! Zapraszamy do wspierania działań Fundacji poprzez ustanowienie  stałego zlecenia przelewu w kwocie, którą uznają Państwo za odpowiednią. Będziemy wdzięczni za każdą wpłatę – zostanie wydana na cele statutowe i umożliwi nam prowadzenie Fundacji.